Priser

Sygeforsikring Danmark Er du medlem?
Gruppe Hvilken gruppe er du i?
Vælg aldersgruppe Din alder?

Hvad koster tandregulering med Invisalign / ClearCorrect?

Hos Cosmetics er der ingen fast pris for tandregulering med Invisalign eller ClearCorrect. Intet tandsæt er ens, og derfor bliver behandlingsplaner og priser altid skræddersyet til dig.

Som udgangspunkt starter vores priser ved 14.995 kr., men prisen for din konkrete behandling vil altid afhænge af dit tandsæt samt kompleksiteten og varigheden af dit forløb.

Få dit drømmesmil for 372 kr. om måneden

Hos Cosmetics synes vi, at alle skal have mulighed for at få det smil, de altid har drømt om.

Derfor tilbyder vi en række attraktive finansieringsmuligheder gennem vores samarbejdspartnere Denti og Patientlån. Det betyder, at du har mulighed for at få nogle fleksible betalingsvilkår, så du kan tilpasse pris og forløbet, så det matcher dit behov og din økonomi.

Bl.a. har du mulighed for at dele din betaling op over helt op til 60 måneder til kun 372 kr. pr. måned – helt rente- og gebyrfrit.

Kom gratis i gang med Cosmetics

Hos Cosmetics har vi gjort det nemt for dig at starte din rejse mod et nyt og harmonisk smil.

Derfor tilbyder vi dig altid en gratis og 100% uforpligtende forundersøgelse på vores seks klinikker.

Her undersøger vi dit tandsæt og viser dig dine muligheder for tandretning med Invisalign / ClearCorrect. Med udgangspunkt i netop dig og dit tandsæt skræddersyr vi din behandling og pris, så du får lige præcis det resultat, du drømmer om.

Gratis forundersøgelse

Vi sørger for, at du bliver klædt bedst muligt på til at træffe beslutningen om at få rettet dine tænder og få det smil, du altid har drømt om.

Til den gratis forundersøgelse undersøger vi dit tandsæt nærmere for sammen at finde den helt rigtige behandlingsplan, der bliver skræddersyet til dig og din økonomi.

Book din gratis forundersøgelse lige her:

Ofte stillede spørgsmål til vores priser

Hvad koster tandretning hos Cosmetics?

Prisen afhænger af dit individuelle behov og kræver netop derfor et besøg til en forundersøgelse, inden en endelig plan kan lægges for dig.

Læs mere om vores priser på tandretning.

Hvad koster forundersøgelsen?

En forundersøgelse ifm. tandretning er ganske gratis hos Cosmetics.

Kan jeg afdrage eller få regningen med hjem?

Nej, desværre ikke. Hos Cosmetics betaler du på klinikken efter hver behandling.

Har du brug for finansiering af din tandbehandling?

Så kan en af vores samarbejdspartnere sikkert hjælpe dig med små månedlige ydelser – se dine muligheder for finansiering her.