Louises tandretningsforløb

Hør om Louises forløb med tandretning – lige fra beslutningen blev truffet, til hendes oplevelse hos tandlægen, brugen af de usynlige skinner og hvordan transformation har hjulpet hende.

Fra drøm til virkelighed
– Louise smiler i dag ubekymret

Hvorfor vælge tandretning?

Louise har altid været meget selvbevidst omkring sit smil. Selv om mange ville betegne hendes tænder som lige, så hun det selv anderledes, hvilket ofte har afholdt hende fra at smile.

Hendes beslutning om at få rettet tænderne bundede derfor i hendes ønske om at kunne smile bekymringsfrit.

Den frihed, hun forbinder med at kunne smile uden at være bevidst om sine skæve tænder, var afgørende for hende.

Tandretning med usynlig tandbøjle

Jeg vil klart anbefale tandretning med usynlig tandbøjle – det giver en helt unik frihed!

tandretning fuld tandretningscase

Tandretning med usynlige skinner

Louise valgte at få foretaget sin tandretning med usynlige skinner.

Skinnerne er ikke blot effektive til at rette op på tænderne, men er også ubesværlige at tage på, og diskrete når man bærer dem.

Louise var meget overrasket over, hvor nemme skinnerne er at bruge og hvor lidt de ses i forhold til traditionelle metoder.

Min første session, hvor jeg ligesom fik lov til at prøve skinnerne på, min første reaktion var bare: “Hold da op!” Altså man kan hverken se det eller man kan mærke det. Ja, så jeg blev rigtig positiv overrasket.

Tandretningsforløbet

Louise deler sin oplevelse af sit tandretningsforløb, som har været både enkelt og hurtigt. Fra den indledende forundersøgelse til modtagelsen af de første skinner og de efterfølgende opfølgende besøg på klinikken har Louise følt sig tryg og godt vejledt. Professionel støtte og vejledning har generelt præget hele processen.

Et typisk tandretningsforløb kan foregå sådan her:

  1. Til at starte med kommer du til en forundersøgelse hos en af vores behandlere. Her tjekker vi dit tandsæt, tager røntgenbilleder og foretager digitale scanninger af dine tænder, så vi kan udarbejde en skræddersyet behandlingsplan til dig.
  2. Herefter kan du se dit forløb i en 3D-animation, der giver dig det fulde overblik over din behandling, og hvad du kan forvente af forløbet.
  3. Efterfølgende sættes behandlingen i gang. Du får udleveret specialfremstillede skinner, som din behandler instruerer dig grundigt i brugen af, inden du får dem med hjem.
  4. Du skal løbende forbi klinikken hver 6.-8. uge, hvor du får udleveret en ny serie skinner. Du skal skifte dine skinner ud hver eller hver anden uge alt efter din behandlingsplan.
  5. Et typisk tandretningsforløb kan tage mellem 3-12 måneder alt efter dit individuelle behov.
  6. Efter endt behandling skal resultatet sikres med såkaldte ‘retainere’. Disse sørger for, at dine tænder ikke gradvist rykker sig retur til deres oprindelige stilling og sikrer på den måde et holdbart resultat.
tandretning forundersøgelse
tandretning modtagelse af skinner
tandretning afslutning

“Nu smiler jeg igen”

Efter afslutningen af tandretningsprocessen føler Louise endelig, at hun nu kan smile trygt og ubesværet. Hun bemærker, hvordan hendes selvtillid er vokset, og at hun nu smiler uden at føle behov for at skjule sine tænder.

Nu er jeg færdig med min tandretningsproces, og jeg lægger bare mærke til at jeg smiler langt mere. … bare det der med at kunne smile frit til alle jeg møder uden at skulle gemme mig væk.

Louise er gået fra at være meget selvbevidst om sine tænder og sit smil, til naturligt at smile i hverdagen – under løbeturen eller til hyggestunder med veninderne – uden at tænke over, hvordan hun ser ud. Det har givet hende en nyfunden glæde og selvtillid.

Se andre cases her

Hos Cosmetics går vi aldrig på kompromis med hverken kvaliteten, resultaterne eller dine ønsker.

Så hvis du ønsker at få rettet dine tænder på en diskret måde af professionelle, der sætter en ære i at sikre dig det bedst mulige resultat, er tandretning hos os det helt rigtige valg.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er tandregulering?

En tandregulering dækker over diverse tandkorrektioner – såsom retning af skæve tænder eller at lukke et mellemrum mellem tænderne.

Ved tandregulering retter vi således dine tænder til over tid med usynlige skinner, der skånsomt retter tænderne til det ønskede resultat.

Er der tale om større bidfunktionelle afvigelser, kan dette kræve supplement med kirurgisk behandling.

Dette er altid noget, vi vurderer ved forundersøgelsen, hvor vi lægger en plan for dit forløb og giver dig et økonomisk overblik.

Du skal dog være fyldt 18 for at få rettet dine tænder hos os.

Læs mere om tandregulering her.

Hvilke muligheder for tandretning har jeg?

Hos os har du mulighed for at få dine tænder rettet med usynlige bøjler fra enten Invisalign eller ClearCorrect, alt efter hvilken af vores klinikker du vælger.

Begge systemer består af en usynlig og aftagelig skinne, som over tid skånsomt retter dine tænder til den ønskede position.

Herved slipper du for metalskinner og får i stedet en diskret løsning, der ikke giver nogen gener i hverdagen.

Hvor lang tid tager tandregulering?

Tidshorisonten og forløbet for en tandregulering afhænger af den valgte behandlingsmetode og dit individuelle behandlingsbehov.

Det betyder, at ingen behandlingsplan eller tidshorisont er ens, da dette afhænger af din tandstilling og det ønskede resultat.

Et mindre omfattende forløb kan være ganske hurtigt overstået inden for få måneder, mens en større tandregulering kan kræve supplement af kirurgiske indgreb og derved tage flere år.

Alt dette får vi klarlagt ved din forundersøgelse, hvor du får både behandlingsplan, tidshorisont og et økonomisk overblik over forløbet.

Hvad koster tandregulering?

Prisen for din tandregulering afhænger af dit individuelle behov, hvorfor det kræver en forundersøgelse, inden en endelig plan kan lægges for dig.

Ved forundersøgelsen tjekker vi dit bid og tandsæt, og ud fra dette vurderer vi, hvilken behandling der bedst sikrer dig dit drømmesmil.

Du får samtidig en behandlingsplan og et økonomisk overblik, så du er bedst muligt klædt på til at beslutte, om du ønsker at igangsætte forløbet.

Vores forundersøgelse er gratis og 100% uforpligtende.